Otsime vannitoaremondi tegijat

Kolmapäev, 24. juuli 2024

Tere sõbrad,

meie endises korteris Tallinna bussijaama juures läks dušši äravoolutoru katki. Mitu eksperti on öelnud, et kogu põrand tuleb üles võtta ja uuesti teha, seinad ka, hüdroisolatsioon pärast. See tundub mulle väga karm, aga olgu nii, mul puudub pädevus seda vaidlustada.

Otsime mikroettevõtet või FIE-d, kes remonti teeks. Meil pole vaja täpset hinnapakkumist. Me otsime lihtsalt kedagi, kes on usaldusväärne ja kellel on kogemus. Muidugi peaks töö ikka seadusepäraselt toimuma ja paberiasjad korras. Paistab, et suuremad remondifirmad ei viitsi eriti sellega tegeleda. Sain siiani ainult ühe hinnapakkumise, mis oli lihtsalt vastuvõtamatu nii hinna kui ka tingimuste poolest.

Sellepärast palume sinu abi: ega sa ei tea kedagi? Jagamiseks võib kasutada käesoleva ringkirja püsilinki: https://belglane.saffre-rumma.net/blog/2024/0724/

Äravoolu toru ja püstak on malmist. On võimalik, et ka püstak on vaja ära vahetada. See selgub võib-olla alles tööde käigus. KÜ andis oma nõusoleku, et seda vajadusel tehakse. Aga ainult vajadusel.

Piltidel on äravoolu trapp kinni teibitud pesumasina jala all. WC on kasututatav. Leke on peidetud kuskil põranda sees. Trapi äravoolu toru on umbes tollise läbimööduga ja läheb samasse püstakusse nagu WC.

../../../_images/1.jpeg ../../../_images/5.jpeg ../../../_images/4.jpeg

Nostalgia

Aastatel 2001-2006 elasime kolmekesi selles korteris. Mari võttis siis alles vähe ruumi, ta sündis ju 2002. aastal. Valisin välja mõned vanad fotod.

Akende vahetus novembris 2001. Päevad veetsime õues ja kohvikutes, õhtuti tegin natuke arvutitööd, pakkisime voodid lahti ja läksime magama. Maalritööd tegime ise.

Tavaline pereelu detsembris 2002.

Muidu oleme Lyga enamasti Vigalas ja naudime rahuliku elu. Lapsed reisivad omaette sinna ja tänna. Minu suurim seiklus sel aastal hakkab olema Viru Folk, kus me jälle Taizé sõpradega kokku saame. Kui sulle meeldib laulda ja oled veel vaba 9.-11. augustil, siis võta ruttu minuga ühendust.

Aitäh, et lugesid lõpuni!

Tervitame Vana-Vigalast
Luc ja Ly koos Mari ja Iirisega.

Selle kirja saatsin e-maili teel neile, kes on minu sõprade listis.