Teistmoodi uudised

Pühapäev, 16. oktoober 2022

Tere sõbrad,

ma olen nüüd ametlikult tunnustatud vähihaige. Eriala on maovähk, esimeses staadiumis. Arstid kavatsevad mul siiski terve mao välja lõigata. Nii olevad kõige kindlam ja nii pidavat tegema kogu maailm. Lisaks sellele kavatsevad ka 8 kuud keemiaravi. Üsna ebameeldiv plaan igal juhul.

Järgmisel esmaspäeval (24. oktoobril) tehakse mul kõigepealt laparoskoopiline uuring ja kontrollitakse, kas tõesti on vaja midagi ära lõigata. Kui mul veab, siis selgub sel päeval, et kasvaja on imekombel juba hakkanud ise ära kuivama. Ma arvan, et see on täiesti realistlik lootus. Ja see oleks palju meeldivam ja palju odavam lahendus.

Sellepärast palun, et sa palvetaksid minu eest. Sa võid seda teha kodus, jalutades, kirikus või Hiie juures. Sa ei pea sõnadega palvetama, paned nt. küünla põlema (ja ära jäta seda ilma valveta). Või tee sümboolse annetuse selgitusega „terviseks“ MTÜ Eesti Metsa Abiks pangakontole EE667700771002643778.

Aga muidu läheb meil hästi. 7. oktoobril käisime teatris, sest oli meie 22. (Eupeni) pulmaaastapäev.

Mari oli pool aasta Itaalias, siis üks kuu Belgias, siis kaks nädalat Taizés ja praegu seikleb Hispaanias ringi. Loodame, et ta varsti tagasi kodu poole lendab.

Ette tänades

Luc