Ma saan 50

Laupäev, 26. mai 2018.

Tere sõbrad,

tuleval reedel saan ma 50 aastaseks ja kutsun sind veetma laupäeva 2. juuni siin Vigalas minu ja mu sõpradega.

Peo asemel kutsun sind Vana-Vigala hiieküüni talgupäevale. Vana-Vigala hiieküün on umbes 200 aasta vanune mõisa heinaküün, mille katus varises kokku paar aastat tagasi. Eelmine aasta hakkasid Kiitsharakad katusesodi koristama, et müüride vahele rajada lõkkeplatsi, esinemislava. Palju tööd on juba tehtud, aga palju jääb veel teha. Projekt on registreeritud kingitus EV100 raames. Asukoht: 58°46’32.3“N 24°15’50.9“E (OpenStreetMap või Delfi või Google).

Alustame talgupäevaga kell 13. Peamine töö on puitmaterjali põletamine ja eterniidi ladustamine. Kui meid on piisavalt ja mul õnnestub konteiner muretseda, siis ehk saab plats puhtaks. See oleks tõesti suur samm edasi meie projektis. Ole tööriietes ja arvesta ilmaga. Võta kaasa töökindad ja -kui sul on- kaitsekingad.

Umbes kell 18 lõpeb töö ja algab lõkkeõhtu samas kohas. Kui sul on hea põhjendus, siis võid ka alles õhtul meiega liituda.

Kingituseks paluksin, et sa meile midagi süüa ja juua kaasa

tooksid.

Et higist lahti saada, võib vahepeal ujuda Vigala jões. Võta ujumisriided, käterätik ja vahetusriided kaasa. Vajadusel korraldame ka sauna- või duššitakso.

Kes tuleb kaugemalt, sellele pakume ööbimisvõimalust Hirvepargi hostelis.

Kui on lootust, et sa tuled, siis palun anna teada nii ruttu kui võimalik, näiteks teisipäevaks!

Tervitusi saadab 49,98 aasta vanune

Luc